om bogen

Strik til Banditter er enkle og anvendelige strik til børn i alderen 2 til 10 år designet af Signe Strømgaard.

Bogen indeholder 21 design med rene linjer og gang i farverne. Her er strik til de dage, hvor der er fart over feltet, strik til de stille dage, hvor man hygger rundt og strik til de dage, hvor man vil være ekstra fin. Strik til Badutspringere, Varyler, Tuller og Mullemus.

Strik til Banditter er strikdesign med livsglæde og kreativitet, der er lige til at gå til.

Bogens design er blevet til i samarbejde mellem Signe og hendes 2 børn, så det er virkelig strikdesign i børnehøjde.

 

Fotograf: Monica Bach

Bog-fødselshjælper: Karen S. Lauger • Lykkefanten

Hjælp til redigering af opskrifter: Katrine Wohllebe • Goodlifeknitting 

Kæmpe tak til de fantastiske modeller Aksel, Aske, Bianca, Kristian, Lucy, Nova og Rune. Og tak for lån til deres søde forældre.

Tusinde tak til Aase, Jeanett, Mie, Marie og Nanna. Jeres rappe strikkehænder og kvikke strikkehjerner har været en uvurderlig hjælp.

Og tak til de mange andre søde strikkevenner og -kollegaer, der har hjulpet mig på vej.


om forfatteren

Signe Strømgaard har arbejdet som strikdesigner siden 2010 og har udgivet mange design for børn og voksne på både dansk og engelsk. På dansk har Signe bl.a. lavet design til garnfirmaet Filcolana, har bidraget med design til bogen Strik – huer, vanter, strømper og pandebånd fra Politikens forlag, bladene Maries Ideer og Hendes Verden. På engelsk har Signe udgivet design i de store online strikkeblade Knitty og Twist Collective samt i Petite Purls. Hun har også igennem en årrække selv udgivet enkeltopskrifter.

Strik til Banditter var Signes første bog, som hun skabte i samarbejde med sin søn og datter, som både var kreative medhjælpere og store inspirationskilder. Resultatet er en strikkebog i børnehøjde med masser af lækre og anvendelige design til børn på 2 – 10 år.